U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden.

Wandafwerking


Mooie en nette afgewerkte wanden is een absolute meerwaarde voor uw woning. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn.

Glad en strak pleisterwerk of het mooie, fijne  sierpleister zijn zomaar twee van de keuzes wanneer u gaat voor een mooie rustige en evenwichtige uitstraling in uw huis.

 

Er zijn vele mogelijkheden.
Plafondafwerking


Pleisterwerk en Fijnschuurwerk

Een mooi en net afgewerkt plafond is een absolute meerwaarde voor uw woning. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Strak of met structuur, het is allemaal mogelijk.

Klassiek pleisterwerk of het moderne fijnschuurwerk met haar vlammende effect zijn de meest voorkomende plafondafwerkingen wanneer het gaat om een mooie en evenwichtige uitstraling in uw woning.Buitengevels


Met stucwerk buiten op de gevel krijgt je huis een compleet ander uiterlijk. Viezigheden en gebreken zijn dan niet meer zichtbaar en alles krijgt een lekker ‘als nieuw’ gevoel. Wat komt er kijken bij buiten stucwerk?

Stucwerk buiten

Het stucwerk buiten van een muur tot compleet huis hoeft niet veel voeten in de aarde te hebben. Met een goed plan en tijdige voorbereiding krijg je makkelijk de uitstraling die je zoekt. Bekijk de foto's.

 

Gevel

De buitengevel is vaak niet meer heel mooi op het moment dat men stucwerk buiten begint te overwegen. Oorzaken kunnen best divers zijn:

  • Wens voor waardevermeerdering woning
  • Scheuren in de gevel
  • Aansluiting van oud- en nieuwbouw (en de wens om dat onzichtbaar te maken)
  • Andere kleur wens voor buiten
  • Oude beplanting op de muren met erg hardnekkige ‘voetjes’ (Hedra bijvoorbeeld)
  • Vuiligheid op de gevel

Zelf doen

Het zelf doen van het stucwerk buiten is best een onderneming. Niet alleen heb je een forse steiger en zelfvertrouwen nodig maar ook de techniek is naast de fysieke inspanning best een opgave. Wanneer je niet gewend bent de hele dag met een bord stukwerk omhoog te staan kan die na een paar uur (laat staan een paar dagen) erg intensief worden. Dus misschien makkelijker om het te laten doen door gecertificeerde vakmensen, dan ben je ook gegarandeerd dat de kwaliteit goed is en je waar krijgt voor je geld.

 

 

Materiaal

het materiaal dat je gebruikt voor stucwerk aan de buitengevel is afhankelijk van die buitengevel. Belangrijk is de vochtbalans in de muur want bij spouwmuurisolatie moet bijvoorbeeld vocht in de muur nog wel naar buiten kunnen verdampen. Sommige mensen maken de fout door de gevel echt ‘op te sluiten’ met veel vochtproblemen binnen als gevolg.Sierlijsten & ornamenten


Sierlijsten en ornamenten hebben de eigenschap uw woonkamer optisch te vergroten en sfeer in uw huiskamer te brengen of u nu in een statig herenhuis woont of in een nieuwbouwwoning.

Graag informeren wij u over de vele mogelijkheden die er zijn met lijsten & ornamenten.