Beton-Ciré.

 

 

De kracht van ambacht.

Beton Ciré geeft dat unieke gevoel, een huiselijke sfeer en persoonlijkheid aan alle ruimtes. Niet verrassend dus dat de betonlook niet meer weg te denken is uit het interieur van nu.

Van vloeren tot aanrechtbladen en van krukjes tot muren: beton is helemaal hip en happening.

Ontdek de ambacht van het stuken!

 

Naast een fijne, huiselijke sfeer, creëer je met Beton Ciré ook gemak. Het beton is water- en schokbestendig en geheel voegloos en dus geen kans op schimmelvorming. Het is toepasbaar in uw douche of wastafel, maar ook op de achterwand van uw toilet, de openhaard en uw tuintafel. Kortom: Beton Ciré kan je toepassen waar en hoe jij dat wilt.

 

Door de juiste applicatie is een 100 % waterdicht oppervlak verkrijgbaar.

 

 

bron: Beton-ciré

 

 

Badkamer

Languit in bad, en even helemaal nergens aan denken. De badkamer is voor vele mensen de plek om even helemaal tot rust te komen. De uitstraling van een badkamer kan daaraan bijdragen. Natuurlijke, rustige kleuren en materialen zorgen voor een echte badkamerbeauty. Niet voor niets is beton in de badkamer zo geliefd. En het heeft meer voordelen dan je in eerste instantie zou denken!

Wanden

Een betonlook muur is helemaal van nu. Het geeft elke ruimte een bijzondere unieke uitstraling, omdat het een zekere puurheid en rust uitstraalt. Door voor een betonlook muur te kiezen creëer je nét dat beetje extra sfeer.

Keuken

Wil jij koken in stijl? Ga dan voor een beton ciré keuken of voeg elementen van beton toe aan je keuken. Dit creëert een stoere stijlvolle sfeer en past bij elk interieur. Een echte trend op dit moment zijn keukenwerkbladen van beton. De versleten, robuuste look van deze prachtige werkbladen geeft een strakke keuken nét wat meer karakter dan een regulier werkblad. En het is gegarandeerd een eyecatcher in ieder huis.

 

Naast de werkbladen van beton zien we een sfeervolle keukenwand van beton ciré steeds vaker zorgen voor de juiste sfeer. Beton cire is ook voor in de keuken verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waardoor je helemaal je creativiteit je gang kan laten gaan.